Nieuws Cees Buren verlaat Radboudumc per 1 juli aanstaande

11 januari 2019

Cees Buren, lid van de Raad van Bestuur en CFO, zal per 1 juli aanstaande na acht jaar het Radboudumc verlaten.

Cees Buren,  lid van de Raad van Bestuur en CFO, zal per 1 juli aanstaande na acht jaar het Radboudumc verlaten. Hij is sinds 1 juli 2011 lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor onder andere  financiĆ«n, informatiemanagement, huisvesting en bedrijfsvoering. Op 1 juli 2019 loopt zijn maximale benoemingstermijn af.
 
De Raad van Bestuur van het Radboudumc is Cees dankbaar voor alles wat hij voor het UMC heeft gedaan. ‘We staan er financieel beter voor, hebben een ambitieuze digitaliseringsagenda en een masterplan huisvesting waarin onze visie op de toekomst van de zorg sterk tot uitdrukking komt.’
 
Het bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit (SKU), de toezichthouder van het Radboudumc, dankt Cees alvast voor zijn inzet en bijdrage aan het Radboudumc en start spoedig de procedure voor het vinden van een opvolger.
 
Tot 1 juli aanstaande blijft Cees Buren verantwoordelijk voor zijn portefeuille en aandachtsgebieden.
 
 

Meer nieuws


Healthtech Nexus: Radboudumc en Universiteit Twente slaan handen ineen Verstevigde samenwerking op het raakvlak van medische technologie en gezondheid

15 mei 2024

Radboudumc verstevigt samenwerking met Universiteit Twente in Hightech Nexus; een knooppunt voor kennisontwikkeling en innovatie. Met de uitnodiging voor andere organisaties om aan te sluiten. 

lees meer

Ruimte voor risicovolle research in Nijmegen

15 mei 2024

Zes Nijmeegse onderzoeksprojecten krijgen een subsidie binnen de NWO Open Competitie ENW-XS.

lees meer

Meer inzicht in genetische en immunologische aspecten van de ziekte van Lyme

14 mei 2024

Welke genen en genetische variaties spelen een rol bij de ziekte van Lyme, zoals bijvoorbeeld bij de gevoeligheid, ernst en duur van de ziekte? Onderzoekers vonden 31 nieuwe genetische locaties die van invloed zijn en een nieuwe genvariant die een verhoogde gevoeligheid geeft voor de ziekte.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet