Nieuws Cees Buren verlaat Radboudumc per 1 juli aanstaande

11 januari 2019

Cees Buren, lid van de Raad van Bestuur en CFO, zal per 1 juli aanstaande na acht jaar het Radboudumc verlaten.

Cees Buren,  lid van de Raad van Bestuur en CFO, zal per 1 juli aanstaande na acht jaar het Radboudumc verlaten. Hij is sinds 1 juli 2011 lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor onder andere  financiën, informatiemanagement, huisvesting en bedrijfsvoering. Op 1 juli 2019 loopt zijn maximale benoemingstermijn af.
 
De Raad van Bestuur van het Radboudumc is Cees dankbaar voor alles wat hij voor het UMC heeft gedaan. ‘We staan er financieel beter voor, hebben een ambitieuze digitaliseringsagenda en een masterplan huisvesting waarin onze visie op de toekomst van de zorg sterk tot uitdrukking komt.’
 
Het bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit (SKU), de toezichthouder van het Radboudumc, dankt Cees alvast voor zijn inzet en bijdrage aan het Radboudumc en start spoedig de procedure voor het vinden van een opvolger.
 
Tot 1 juli aanstaande blijft Cees Buren verantwoordelijk voor zijn portefeuille en aandachtsgebieden.
 
 

Meer nieuws


Gentherapie myotone dystrofie type 1 vereist ook epigenetische ingreep Alleen genetische mutatie verwijderen lijkt onvoldoende

8 mei 2024

Correctie van een genetische mutatie repareert niet automatisch ook de epigenetische veranderingen ontdekte Rick Wansink bij onderzoek naar myotone dystrofie type 1. Dat heeft ook consequenties voor therapieontwikkeling bij soortgelijke aandoeningen.

lees meer

Plotseling gehoorverlies mogelijk voorteken van vaatproblemen? Onderzoekers zien verhoogd risico alleen bij zestigplus

6 mei 2024

Plots gehoorverlies wordt vaak genoemd als mogelijk voorteken van vaatproblemen in de hersenen. Onderzoekers vonden alleen bij zestigplussers een verhoogd risico. Moet de behandeling daarop worden aangepast?

lees meer

NWO subsidie voor ontwikkeling van innovatief volgsysteem

2 mei 2024

Het LiveScope project van Bernhard Englitz en Judith Homberg heeft een subsidie ontvangen van het NWO Open Technologie Programma.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet